fbpx

Wat is silent disco?

Ooit al een feest gegeven waarbij de één de muziek te oud vind, de ander te nieuw? Of waarbij de één van hiphop houdt, terwijl een ander misschien liever naar pop luistert? Of de één vind de muziek te stil terwijl de ander (of een buurtbewoner) het veel te luid vindt? Twijfel dan niet langer en doe beroep op onze koptelefoons.

Onze koptelefoons hebben 3 kanalen: rood, groen en blauw. Met onze 3 zenders kan je op elk kanaal de gewenste muziek aansluiten. Zo kan je dus gelijktijdig 3 soorten muziek afspelen. Wie hoort het? Hij/zij die het wilt horen en niemand meer of minder!

Naast muziek evenementen kunnen onze silent disco headphones ook gebruikt worden voor rondleidingen, voorstellingen, een quiz,… noem maar op! Alle evenement in (Oost-)Vlaanderen en ver daarbuiten kunnen op onze service rekenen. Haal de nodige apparatuur op in Gent.

Wat kost silent disco?

Silent disco is de hit van deze tijd! Geen lawaaioverlast meer, geen pieptoon meer in de oren, kortom iedereen houdt ervan!

De koptelefoons kunnen doorgegeven worden van de ene bezoeker, gast of fuifganger op de andere. Je hoeft dus enkel het aantal koptelefoons te reserveren dat je gelijktijdig wenst te gebruiken.

€5/koptelefoon

– 3 kanalen met elk hun kleur (rood, groen en blauw).
– 500 meter bereik.
– accuduur van ongeveer 8uur.

 GRATIS zender bij elke reservering. Extra zenders kunnen steeds bijgeboekt worden.