Silent disco

Wat is silent disco?

Het is tijd om een silent disco te huren, want heb je ooit al een feest gegeven waarbij de één de muziek te oud vindt, de ander te nieuw? Of waarbij de één van hiphop houdt, terwijl een ander misschien liever naar pop luistert? Of de één vindt de muziek te stil terwijl de ander (of een buurtbewoner) het veel te luid vindt? Twijfel dan niet langer en doe beroep op onze koptelefoons en kom vanuit Lochristi, Destelbergen en de rest van (Oost-)Vlaanderen een silent disco huren in onze vestiging in Gent.

Wat houdt het in om silent disco te huren?

Bij het huren van onze silent disco bij Xochi krijg je ook bijhorende koptelefoons. Onze koptelefoons hebben drie kanalen: rood, groen en blauw. Met onze drie zenders kan je op elk kanaal de gewenste muziek aansluiten. Zo kan je dus gelijktijdig drie soorten muziek afspelen. Wie hoort het? Alleen hij/zij die het wilt horen en niemand meer of minder! Naast muziekevenementen en teambuildingactiviteiten kan je onze silent disco headphones ook huren voor rondleidingen, voorstellingen, een quiz…Noem maar op! Alle evenement in Gent, Lochristi, Destelbergen en de rest van (Oost-)Vlaanderen kunnen op onze service rekenen en onze silent disco huren. Haal de nodige apparatuur op in Gent.

Wat kost silent disco?

Silent disco is naast lasershooten de hit van deze tijd! Geen lawaaioverlast meer, geen pieptoon meer in de oren, kortom iedereen houdt ervan! De koptelefoons kunnen doorgegeven worden van de ene bezoeker, gast of fuifganger op de andere. Je hoeft dus enkel het aantal koptelefoons te huren dat je gelijktijdig wenst te gebruiken bij je silent disco party in Gent, Lochristi, Destelbergen of de rest van (Oost-)Vlaanderen.

€5/koptelefoon

– 3 kanalen met elk hun kleur (rood, groen en blauw).
– 500 meter bereik.
– accuduur van ongeveer 8uur.

GRATIS zender bij elke reservering om een silent disco te huren. Extra zenders kunnen steeds bijgeboekt worden.

Een silent disco is een feest waar je kan dansen op je favoriete nummers zonder iemand anders lastig te vallen. Het is zo leuk! Het is een concept waarbij je danst op muziek die wordt afgespeeld via een koptelefoon. Je kan je eigen muziek kiezen, je kan luisteren naar muziek die je leuk vindt en waarop je wilt dansen, of je kan zelfs hetzelfde liedje horen als iedereen op het evenement.

Het ideale feestje voor iedereen

Het huren van een silent disco in Gent om je feestje te houden in Lochristi, Destelbergen of ergens in de rest van (Oost-)Vlaanderen is perfect voor al die mensen die graag feesten, maar niemand willen lastig vallen met lawaai in hun huis of appartement. Het principe van silent disco is heel eenvoudig. De DJ speelt de muziek via de hoofdtelefoon en het wordt gehoord door degenen die hem dragen, maar niet door degenen die hem niet dragen.De koptelefoons zijn verbonden met een zender die verbonden is met de laptop van de DJ. Er zijn meerdere kanalen beschikbaar, zodat mensen verschillende nummers tegelijk kunnen horen. Zet gewoon je koptelefoon op en beweeg op de muziek waarop jij zin hebt om te dansen.

Organiseer snel jouw silent disco party en huur ons materiaal

Zit je nu al helemaal in de feeststemming en wil je graag een silent disco huren en komen afhalen in onze vestiging in Gent voor je feest in Lochristi, Destelbergen of in de rest van (Oost-)Vlaanderen? Huur vandaag dan nog het nodige materiaal of vul ons contactformulier in. Je kan voor vragen rond het huren van onze andere leuke activiteiten, zoals paintball en bubble football, ook altijd mailen naar info@xochi.be of even bellen naar 0479758093, waar je terecht kan bij onze medewerkers in Gent. Wij zorgen ervoor dat je silent disco voor je klaarstaat. Je zult het geweldig vinden! Tot snel!