Bubble football In Lochristi en omstreken

Bubble football of bubble ball is een extreem intensieve activiteit die je kan doen op een zelfgekozen locatie, zoals Destelbergen en Lochristi. Bubble voetbal is intensief omdat je de gehele tijd rondloopt met een opblaasbare bal rondom jou. De manier om de weg naar het doel vrij te maken en te scoren in bubble football is door de tegenstanders weg te kegelen. Hierdoor is bubble voetbal uitermate leuk om naar te kijken voor iedereen, van overal, of je nu van Lochristi of Antwerpen komt.

Welke spelletjes kan ik spelen met bubble football?

Bubble football is een sport die op verschillende manieren en plaatsen, zoals Destelbergen en Lochristi, gespeeld kan worden. Je kan voetbal, rugby, trefbal of zelfs King of the Hill spelen met bubbleball! Wat dacht je van de vlag veroveren of verstoppertje spelen? Noem het maar op! Je kan zelfs tikkertje spelen!

Hoeveel kost bubble football in Lochristi, Destelbergen, enzovoort?

Bubble Football
€25/Bubble football

– Intensieve teambuilding.
– Leuk om naar te kijken.
– Nog leuker om zelf te spelen.

GRATIS voetbal en doeltjes ter beschikking.

Ben jij er helemaal klaar voor?

Heb je ooit voetbal gespeeld in een gigantische opblaasbare bal? Ik weet dat het gek klinkt, maar het is eigenlijk heel leuk. Bubble voetbal in Lochristi, Destelbergen, enzovoort, is meer dan alleen voetbal in een opblaasbare luchtbel. Je kan er allerlei spelletjes mee doen! Iedereen kan het spelen, ongeacht leeftijd of conditie, de ideale teambuildingactiviteit.

Rondrennen in een grote opblaasbare bal is erg grappig. Maar het is ook erg moeilijk, en je kan een heleboel dingen niet doen. Je kan niet snel rennen, want je wordt een beetje onstabiel, waardoor het moeilijk is om snel te bewegen. Je kan ook niet erg ver of snel lopen, omdat de bellen zo groot zijn dat ze je afremmen.

Er zijn twee manieren om je vrienden te gebruiken. De eerste is om ze te gebruiken om het andere team omver te duwen. De tweede manier is om dat niet te doen.

 

Bubble football is een geweldige manier om plezier te hebben in heel Vlaanderen, zoals Destelbergen en Lochristi. Je zult geen probleem hebben om spelers tussen de 8 en 80 jaar te vinden die klaar zijn om mee te doen aan dit te gekke spel!

Heb je er al helemaal zin in? Reserveer nu!

Dus waar wacht je nog op? Neem vandaag nog contact met ons op en boek uw bubble voetbalsessie vandaag nog! Je kan met je vragen over onze producten of onze werking altijd terecht via 0479758093 of je kan mailen naar info@xochi.be. Onze medewerkers bij Xochi beantwoorden al je vragen en zorgen ervoor dat je activiteit bijzonder leuk wordt. Klinkt bubble ball toch wat te intens? Misschien is paintballen of lasershooten wel iets voor jou? Ben je niet zo’n fan van actieve activiteiten, zoals Gel Blaster? Je kan bij ons ook je kledij laten bedrukken. Zo kan je aan de zijlijn staan meekijken in de tofste outfit.