Spyra Two Waterbattle

Wat is de spyra two?

De SpyraTwo is het waterpistool waarvan je niet wist dat je het nodig had sinds de dag dat je geboren werd! Dit is het waterpistool waarvan je vrienden zich zullen afvragen wat hen overkwam. En de dwazen die je durven uitdagen met hun nietige speelgoed zullen snel dekking zoeken! Tenzij ze natuurlijk ook een SpyraTwo hebben… In ieder geval zullen jullie dan het meest epische waterpistoolgevecht beleven dat de wereld ooit heeft gezien.

Wees voorbereid op supersnelle watergevechten, de waterdruppels vliegen om je oren. Waterpistoolgevechten zullen nooit meer hetzelfde zijn. Wat gebeurt er als je een groep zeer getalenteerde ingenieurs en ontwerpers – die ook nog eens fanatieke waterpistool liefhebbers blijken te zijn – in een werkplaats opsluit? De SpyraTwo is geboren! Strak design gecombineerd met technologie die niet van deze wereld is.

Dus laat alsjeblieft je oude speelgoed waterpistolen in de kleuterschool waar ze thuishoren en ga een stapje verder. Twijfel niet langer en kom vanuit Lochristi, Destelbergen en de rest van (Oost-)Vlaanderen om de SpyraTwo te huren in onze vestiging in Gent.

Wat houdt het in om de spyra two te huren?

Bij het huren van de SpyraTwo bij Xochi krijg je ook een SpyraBase. De SpyraTwo komt in 2 kleuren (rood en blauw). 22 semi-automatische waterschoten per lading met een effectief bereik van ongeveer 10 meter. Je kunt de terugslag echt voelen! Houd de trekker drie seconden ingedrukt en laat los voor maximaal vermogen en bereik van 14 meter. Vul het SpyraTwo waterpistool en het is binnen 10 seconden weer volledig opgeladen. De geïntegreerde batterij gaat 90 herlaadcycli met water mee (voor een totaal van 2000 waterschoten). Naast teambuildingactiviteiten kan je de SpyraTwo ook huren voor je vriendengroep, jeugdwerk,… Noem maar op! Alle evenement in Gent, Lochristi, Destelbergen en de rest van (Oost-)Vlaanderen kunnen op onze service rekenen en ons materiaal huren. Haal het gewenste materiaal op in Gent.

Wat kost een spyra two waterbattle?

SpyraTwo is naast silent disco de hit van deze tijd! Waterspelen en lasershooten gecombineerd in 1 simpele eewenoude traditie -> waterpistolen gevecht! Met de terugslag en verfrissing is dit een leuke activiteit voor een zonnige dag!

€10/spyra two waterpistool

– 2 kleuren (rood en blauw).
– 15 meter bereik.
– accuduur van ongeveer 2000 waterschoten.

GRATIS SpyraBase (opvouwbaar waterreservaat) bij elke reservering.

Pijnloos en ongevaarlijk, je houdt er mogelijks wat natte kledij aan over. Met deze pistolen voelt het schieten nog echter, veiliger kan het echter bijna niet, aangezien je enkel water afvuurt. Bij het ophalen van het materiaal, krijg je de nodige uitleg en handleiding om deze correct te gebruiken. Er zijn veel mogelijke spelvarianten, zelf geen inspiratie, vraag er ons naar.

Stel je voor dat je een watergevecht hebt en een waterbron nodig hebt om je SpyraTwo tank gevuld te houden. Wat neem je mee? Een zware en wankele blikken emmer? Dit werkt misschien thuis, maar als je op een watergevecht avontuur in de natuur gaat, heb je niet zoiets onhandigs en ongezelligs nodig als een tinnen emmer. Probeer dat maar eens in je rugzak te stoppen! Wat zeg je – je neemt gewoon niets mee behalve je SpyraTwo en gebruikt elk meer of rivier die je tegenkomt? Nou, ok, maar dat gaat niet werken als je van plan bent om in teams te spelen. Of wil je in het team zitten dat hun waterbron blokkeert omdat je tegenstanders slim genoeg zijn om daar gewoon rond te hangen en op je te wachten? Nee, natuurlijk niet. Waar wacht je nog op? Gear up!
Het lijkt erop dat je een handige, lichte en draagbare waterbak nodig hebt die niet van blik is gemaakt en omvalt als iemand te dichtbij komt. Hoe klinkt een stevige maar opvouwbare, lichtgewicht maar stabiele, flexibele maar onbreekbare waterbak?

Waterpret voor iedereen

Als je op zoek bent naar het krachtigste waterpistool ter wereld, ben je hier aan het juiste adres. De SpyraTwo™ – een absurd krachtig high-tech beest van een waterpistool dat je spel zal veranderen. Met een volle tank kun je 22 SpyraBlasts afvuren. Telkens als je de trekker overhaalt, laat je geen stroom water los, maar een individuele en samenhangende waterstraal. Om te herladen dompel je de voorkant van de SpyraTwo gewoon in een waterbron en wordt hij in 10 seconden volledig geladen en automatisch weer op druk gebracht. Je tactische display toont te allen tijde het tankvolume en je batterijstatus.

De SpyraTwo is de volgende generatie waterpistolen. De technologie van waterpistolen is in 30 jaar niet echt veranderd, totdat Spyra kwam. Een andere tijd. Een ander spel. Individuele waterstralen die precies raken waar je op richt. De SpyraTwo brengt zijn eigen pomp mee die midden in de strijd kan herladen. Zolang je team toegang heeft tot water, hoef je je nooit over te geven.

Organiseer snel jouw watergevecht en huur ons materiaal

Zit je nu al helemaal in een zonnige stemming en wil je graag de SpyraTwo huren en komen afhalen in onze vestiging in Gent voor je feest in Lochristi, Destelbergen of in de rest van (Oost-)Vlaanderen? Huur vandaag dan nog het nodige materiaal of vul ons contactformulier in. Je kan voor vragen rond het huren van onze andere leuke activiteiten, zoals paintball en bubble football, ook altijd mailen naar info@xochi.be of even bellen naar 0479758093, waar je terecht kan bij onze medewerkers in Gent. Wij zorgen ervoor dat je Spyra Two waterpistolen voor je klaarstaan. Je zult het geweldig vinden! Tot snel!