Kledij bedrukken

Een leuke bedrukking op je kledij bij ons in Gent

Voor de bedrukking van verschillende soorten kledij, kan je terecht bij ons in Gent. De meest voorkomende bedrukkingen zijn T-shirts en truien, maar we hebben ook ervaring met tote bags, kamerjassen, hemden, sportoutfits en andere kledij. Door het gebruik van een DTG-printer krijg je fotokwaliteit op je kledij. Ook heeft DTG-bedrukking als voordeel, steeds voordelig te zijn, ook voor kleine oplages. Wij bedrukken al vanaf één stuk. We hebben GEEN opstartkosten of minimale oplage.

Sweaters
Bedrukte achterkant shirt
Bedrukte shirts
Bedrukte voorkant shirt

Hoeveel kost een bedrukking op mijn kledij bij ons in Gent?

De prijs van de bedrukking bij ons in Gent hangt van veel af. Welke kwaliteit van kledij wens je, wat wens je erop te bedrukken, kleur, grootte, plaats… Bezorg ons je ontwerp of idee en wij bekijken wat we voor jou kunnen betekenen. Zo zorgen wij er in Gent voor dat de bedrukking van je kledij altijd van goede kwaliteit is en de gepaste prijs krijgt.

Bestel je geprinte kleding via onze webshop

Naast onze print op vraag, hebben wij ook enkele standaard stuks op voorraad. Zo hebben we T-shirts en truien bedrukt voor enkele gelegenheden tijdens het jaar. Denk aan momenten zoals Halloween, Valentijn, Moederdag, Vaderdag, noem maar op. Deze stuks kunnen rechtstreeks in onze webshop besteld worden en worden thuis geleverd. De webshop is te bereiken via onderstaande knop.

Show je nieuwe outfit

Ben je zo tevreden van de bedrukking op je kledij door ons in Gent? Tijd om je leuke outfit te show! Misschien wel tijdens de volgende teambuildingactiviteit met je vrienden, familie of collega’s. Sta in de spotlight tijdens een silent disco en dans de sterren van de hemel. Of show je trui in legerprint tijdens een heftig paintballgevecht of Gel Blaster aanval. Zo kan iedereen jouw mooi bedrukking op je kleding zien tijdens één van de activiteiten die je kan huren in Gent.

Laat jouw outfit bedrukken

Wens je toch liever een eigen ontwerp te laten bedrukken, neem dan alsnog contact met ons op. Dan kan door ons contactformulier in te vullen of even een mailtje te sturen naar info@xochi.be. Onze medewerkers in Gent beantwoorden ook graag al uw vragen over de bedrukking van uw kledij aan de telefoon via 0479758093.