Lasertag

Wat is lasertag?

De laserguns met hoofdband zijn bij de meest geavanceerde op de markt. Spelelementen zoals de granaten maken het extra spannend.

BRX lasergeweren zijn enorm nauwkeurig. Je gebruikt de scope om te mikken (dit is vaak te moeilijk of omslachtig voor kinderen jonger dan 13).

Je probeert de tegenstander te raken op het geweer of de hoofdband.

Je kan team deatchmatch spelen (team tegen team), free for all (iedereen tegen iedereen) of andere spelmodussen zoals survival modus (zombie/infected modus) of supremacy (3 teams).

Hoeveel kost laser shooting?

BRX Shooter
€20/lasergun

– Meer dan 40 geweren.
– Zowel overdag als ’s nachts te spelen.
– Bereik van 150 meter.

GRATIS granaat bij 20 laserguns.

€10/Laser granaat

– Extra speelelement.
– 360 graden bereik.
– Raak verschillende tegenstanders tegelijkertijd.

Laser granaat

Lasertag is een leuk spel.
Lasertag is een spel waarbij je met een laserpistool (en hoofdband) op je vrienden kunt schieten. Het is een leuke activiteit die kan worden gespeeld door groepen van elke grootte en niveau. Onze laserpistolen worden meestal buiten gebruikt, maar het kan ook binnen worden gespeeld of in verlaten pakhuizen of andere grote ruimtes. Het doel van het spel is simpel: schiet je vrienden neer voordat ze jou neerschieten!

Lasershooting is een fantastische manier om tijd door te brengen met allerlei soorten mensen: je familie, je vrienden, en zelfs collega’s. Het is niet alleen voor kinderen!

Het is geen verrassing dat lasershooten zo’n populaire activiteit is. Het is een fysieke, strategische activiteit. We hopen jou overtuigd te hebben, toch eens te proberen!