Gel blaster

Gel Blaster huren in Gent

De volautomatische Gel Blaster is de laatste nieuwe trend, overgekomen uit Amerika en Australië en je kan ze nu huren hier in Gent aan een voordelige prijs. Gel Blasters schieten 100% biologisch afbreekbare gellets (balletjes op waterbasis en zetmeel). Een Gel Blaster geweer heeft leuke kleuren en de opkuis achteraf is nihil. Waarom zou u nog wachten met het huren van een Gel Blaster bij ons in Gent aan een mooie prijs?

Wat is het verschil tussen een Gel Blaster huren in Gent en paintball?

De gellets die uit het Gel Blaster geweer vliegen zeker 30 meter ver aan een snelheid van 30-50 meter per seconde. De gellets vliegen dus iets minder snel dan bij paintball of airsoft. Dit maakt het veel toegankelijker en ideaal voor een teambuildingactiviteit. Bovendien heb je achteraf geen verf of plastic kogels die blijven liggen. Een Gel Blaster geweer heeft dus in tegenstelling tot paintball of airsoft geen opkuiswerk en heeft nog eens een voordelige prijs om te huren ook.

Wat is de prijs om een Gel Blaster te huren in Gent?

Guns
€10/gel blaster

– Voor jong en oud
– Veilig
– Goed voor het milieu
– Spannend als paintball of airsoft zonder de opkuis nadien

OPGELET: het dragen van het meegeleverde veiligheidsmasker is verplicht.

€10/10.000 gellets

– Wij raden 2.500 gellets per speler en per uur aan
Deze waterballetjes springen open bij impact
– De gellets worden in een gesloten zakje geleverd
– Giet de gellets in een emmer, voeg water toe, wacht 2-4uur en spelen maar!

Gel blaster gellets

Laat het gevecht starten

Beleef urenlang plezier en epische gevechten in de achtertuin door het huren van een Gel Blaster geweer bij ons in Gent aan een voordelige prijs! Het huren van een Gel Blaster bij ons in Gent verzekert je van een volledig opkuis-vrij, en milieuvriendelijk gevecht aan een leuke prijs. Veilig, super leuk en betaalbaar voor iedereen. Onze revolutionaire gellets op waterbasis zijn ecovriendelijk, biologisch afbreekbare, niet-vlekkende Gel Pellets, die barsten bij contact. Je voelt ze net hard genoeg om het spannend te maken.

Hoe werkt de gel blaster?

Een Blaster huren is leuk voor jong en oud! Een bedrijfsfeest gecombineerd met iets actiefs en weinig gedoe? Gel Blasters zijn hier perfect voor! Met een emmer water,het huren van balletjes, veiligheidsbril en een Gel Blaster geweer, ben je al helemaal klaar voor een fanatiek gevecht! De Gel Blaster schiet balletjes op waterbasis. De balletjes zijn volledig biologisch afbreekbaar dus achteraf schoonmaken is niet nodig! Daarnaast is een Gel Blaster geweer ook volautomatisch wat het extra dynamisch maakt. Het is ook leuk om mee te nemen naar een familie- of vriendenweekend en het is een keer iets anders dan lasershooten of paintballen!

Reserveer jouw Gel Blaster geweer vandaag nog

Ben je helemaal overtuigd om Gel Blaster te huren bij Xochi in Gent aan een voordelige prijs? Neem contact met ons op door te mailen naar info@xochi.be of even te bellen naar 0479758093. Onze medewerkers helpen je met plezier verder. Je kan bij ons ook terecht om kledij te laten bedrukken op je T-shirt, truien of zelfs badjassen. Ook bieden wij het ontzettend leuke bubble football, die je bij ons kan huren en zo veel meer.