Activiteiten op locatie
Lasershooten +13 en -13
Kledij bedrukken met DTG-printer

Paintball in Lochristi en elders in (Oost)-Vlaanderen

Ben je op zoek naar een leuke namiddag paintball ergens in (Oost)-Vlaanderen, bijvoorbeeld Lochristi of Destelbergen? Het kan met onze kit om zelf je paintballgevecht te organiseren bij jou in de buurt. Je komt je materiaal halen in onze vestiging in Gent en je namiddag paintball kan beginnen in Lochristi of Destelbergen.

Xochi

Wil je graag Lasershooten?

Laserfun gun

Verfbollen en geweren met paintball in onder andere Lochristi

Denk je bij paintball meteen aan pijn en vuile kleren? Denk maar opnieuw, want wij bij Xochi geven jou al het materiaal om een geweldige teambuildingactiviteit te organiseren. Zo paintball je op een zelf gekozen locatie, zoals Lochristi of Destelbergen, en kan je al je vrienden zonder al te veel pijn besmeuren. Wil je toch eens een andere scherpschutterdiscipline uit ons assortiment testen? Wij hebben buiten paintball, ook nog Gel Blaster en lasershootgeweren die je kan gebruiken in Lochristi, Destelbergen en omstreken. Wil je het nog iets sportiever aanpakken terwijl je vooral goed aan het lachen bent? Huur dan onze bubble football en maak springend plezier met al jouw vrienden of haal je dansbenen boven op een silent disco feestje.

Reserveer je materiaal en trek ten strijde

Zie je het al helemaal zitten om op te gaan in een heftig paintballgevecht? Huur vandaag nog jouw materiaal en ga het gevecht aan tegen je vrienden, familie of collega’s. Je kan ook altijd contact opnemen of een mailtje sturen naar info@xochi.be. Wij zijn ook telefonisch bereikbaar via 0479758093. Onze medewerkers beantwoorden met plezier al jouw vragen. Wij hopen alvast dat je binnenkort een ontzettend leuke namiddag tegemoet gaat.