Activiteiten op locatie
Lasershooten +13 en -13
Kledij bedrukken met DTG-printer

Lasershooten in Gent en omstreken

Wil je graag lasershooten met je vrienden of collega’s in een zelf gekozen locatie in Gent, Lochristi, Destelbergen of de rest van (Oost-)Vlaanderen? Wij bij Xochi in Gent hebben het nodige materiaal om jou een zalige namiddag lasershooting te bezorgen. Wij hebben spelen voor alle leeftijden. Zo krijgt iedereen de kans om de scherpschutter in zichzelf naar boven te halen.

Xochi

Wil je graag Lasershooten?

Laserfun gun

Elke leeftijd kan lasershooten met ons materiaal in Gent

Onze vestiging in Gent heeft een enorm aanbod aan materiaal waardoor onze lasershooting enorm populair is voor teambuildingactiviteiten tussen vrienden, collega’s en familie. Wij hebben twee soorten spelen, aangepast aan de leeftijd van de spelers. Zo kan elke leeftijd lasershooten in Gent, Destelbergen, Lochristi en de rest van (Oost-)Vlaanderen.

Waar zit het verschil?

Wij bieden zowel het spel Laserfun als Lasertag. Met beide games kan je lasershooten op de gekste locaties in Gent, Destelbergen, Lochristi en andere plaatsen in Vlaanderen. Ze verschillen vooral in prijs en gebruiksvriendelijkheid. Lasertag is het ideale spel voor iets oudere groepen (+13). Zij kunnen lasershooten in Gent, Lochristi, Destelbergen en enzovoort, met laserguns die werken met een hoofdband. Deze lasershooting werkt heel nauwkeurig en je kan je geweren en bijhorende gadgets als granaten afhalen bij ons in Gent.Laserfun iets eenvoudiger spel om te spelen en kan daarom al voor kinderen onder de 13 jaar. Elke speler krijgt zijn eigen geweer, kiest zijn/haar team en het lasershooten kan beginnen. Zo kunnen ook de allerjongste op kamp of op een verjaardagsfeestje, genieten van lasershooting als je kiest voor ons materiaal uit Gent.

Reserveer je materiaal en haal het bij ons op

Zie je een heuse laser game al zitten? En ga jij binnenkort lasershooten met al je vrienden uit Gent, Lochristi, Destelbergen of ergens anders in Vlaanderen? Reserveer vandaag nog één van onze lasergames en haal de topschutter in jezelf naar boven. Wil je eens een ander schietspelletje proberen? Wij hebben ook gelblasters en paintball, zo kan je bij je volgende activiteit meteen iets anders testen.

Heb je interesse? Stuur alvast een mailtje naar info@xochi.be of bel naar 0479758093. En voor de mensen die niet zo graag de scherpschutter in zichzelf naar boven halen, hebben wij ook nog iets voor alle dancing queens. Wij verhuren namelijk silent disco, zo kan je dansen en zingen zonder dat iemand er last van heeft.