Arcade gaming

Wat is een arcade game machine?

Het is tijd om je gaming skills boven te halen. Niets leuker dan retro games spelen zoals ze bedoeld zijn om te spelen, op een arcade machine! Je speelt alleen of met twee één van de 3.500 games. Uiteraard vind je hier de meest courante arcade games op en zeker niet te missen Mortal Kombat , Mortal kombat 2 & 3. Aangevuld met iconische arcade games zoals Pac-man, Street Fighter, Donky Kong, Galaga, Space Invaders, …

Onze bartop arcade machine werkt met een Rasberry PI en is voorzien van een 19″ monitor voor optimale speelkwaliteit.

Wat houdt het in om een arcade machine te huren?

Bij het huren van de retro arcade machine bij Xochi krijg je de volledige kast mee. Deze kast is bartop machine van 60cm hoog en weegt ongeveer 65kg (u krijgt uiteraard de nodige hulp). Door de iconische spelen is het fun voor jong en oud en is het niet alleen leuk om te spelen, maar ook geweldig om naar te kijken! Beleef dus een historische gamenight met vrienden of familie. U kan de arcade kast ook gebruiken als aanvulling op onze andere teambuildingactiviteiten! Alle evenement in Gent, Lochristi, Destelbergen en de rest van (Oost-)Vlaanderen kunnen op onze service rekenen. Haal het nodige materiaal op in Gent.

Wat kost het huren van de arcade machine?

Retro games zijn terug van weggeweest. Naast lasershooten is dit de hit van deze tijd! Ouderen herleven hun eigen jeugd via deze retrogames en de jongeren,… welja die zijn nog steeds zot op games! Fun om te kijken, nog leuker om te spelen. De meeste games kan je met 2 spelen, maar indien gewenst speel je alleen. Te gebruiken in Gent, Lochristi, Destelbergen of de rest van (Oost-)Vlaanderen.

€125/Arcade machine

– 3.500 games
– 1-2 spelers
– bartop model

Arcade Gaming is populairder dan ooit te voren. Zowel kinderen als volwassenen zijn er gek op en met onze Raspberry Pi Arcade machine kasten heb je 3.500 games ter beschikking. Als je een arcade kast wilt huren dan ben je bij ons aan het juiste adres, onze bartop arcadekast is voorzien om te transporteren en plaats je eenvoudig op een tafel of toog om het toegankelijk te maken. Door zijn compacte ontwerp neemt deze arcade-machine niet veel ruimte in beslag en is hij onopvallend. Console voor 2 spelers, dubbele 8-weg joysticks, real-speed arcade-knoppen, een ingebouwd geluidssysteem.

De ideale retro game night

Het huren van een arcade machine in Gent om je feestje te houden in Lochristi, Destelbergen of ergens in de rest van (Oost-)Vlaanderen is perfect voor al die mensen die graag gamen, maar ook voor zij die de nostalgie van de retro games terug willen brengen. Ook enorm leuk om naar te kijken.

Organiseer snel jouw retro game party en huur ons materiaal

Zit je nu al helemaal in de gamestemming en wil je graag een arcade machine huren en komen afhalen in onze vestiging in Gent voor je feest in Lochristi, Destelbergen of in de rest van (Oost-)Vlaanderen? Huur vandaag dan nog het nodige materiaal of vul ons contactformulier in. Je kan voor vragen rond het huren van onze andere leuke activiteiten, zoals paintball en bubble football, ook altijd mailen naar info@xochi.be of even bellen naar 0479758093, waar je terecht kan bij onze medewerkers in Gent. Wij zorgen ervoor dat je arcade machine voor je klaarstaat. Je zult het geweldig vinden! Tot snel!