Escape box

Games & adventures

Escapebox

Bordspelvariant van de gekende escape rooms. U heeft hiervor geen speciale ruimte of veel plaats nodig. Centraal staan de koffers die gesloten zijn met cijfersloten. Het spel begint met een brief met de verhaallijn. Vanaf het moment dat u de tijdsklok aanzet, heeft u 60 minuten de tijd om alle sloten open te maken. Om kennis te maken met het concept escape room of gewoon een spannend spel om thuis te spelen.

De spellen zijn geschikt voor 2-6 spelers. Bij grotere groepen kan u altijd meerdere spellen huren en de groepen tegen elkaar laten spelen.

Weet u niet welk spel te kiezen? Agent X en Horror Hotel zijn ideaal om met kinderen te spelen vanaf 10 jaar. Agent X is iets gemakkelijker. Er speelt best wel een volwassene mee. Hollywood Drama is wat uitdagender. Vanaf 12 jaar. De Boswandeling kan vanaf 12 jaar onder begeleiding van een volwassene en is ook geschikt voor oudere tieners en volwassenen. Escape the escape room en Break te safe zijn moeilijk en uitdagend, bijgevolg enkel geschikt voor oudere tieners en volwassenen.

BASIC

€25

per escape box

  • 1 Escape box

EXPERT

€20

per escape box

  • Vanaf 5 escape boxen